Arvonta suoritettu! Tarkista jäsentietosi, voita Ipad!

13.12.2019


Saimme Tehyltä IPad ammattiosaston arvonnan tuloksen ke 4.3! Voittajaksi oli arvottu Mervi Räisänen - Vehviläinen! Hänelle on ilmoitettu voitosta, ja hän antoi luvan julkaista nimensä. Onnea!

 

 

 

 

Nyt on aika tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat tiedot Tehyn jäsenrekisterissä. Sen tekemällä osallistut arvontaan, jossa palkintona on Tehyn puolesta kolme Helkama e-jopoa ja ammattiosasto arpoo IPad:in. Toimi 28.2.2020 mennessä!

 

 

Kevään neuvottelukierros lähestyy. Neuvottelukierroksen aikana on tärkeää, että Tehyn lähettämät viestit tavoittavat jokaisen tehyläisen. Tarkistathan, että ainakin puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja ammattinimikkeesi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä.

Kun tarkistat tietosi 28.2.2020 mennessä, osallistut Helkama e-jopojen arvontaan. Toimi nopeasti: ensimmäinen jopo arvottiin jo marraskuussa.

Toimi näin

Tarkista ainakin puhelinnumero, sähköpostiosoite ja ammattinimike. Omien tietojen tarkistus ja päivitys onnistuu:

Verkossa: https://kilta.tehy.fi

  • Kirjautumiseen tarvitset oman jäsennumeron ja salasanan. Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi tai Tehy-lehden takakannesta.
  • Kun tarkistat tietosi, mene muokkaus-tilaan ja paina "Tallenna"-nappia. Näin tarkistuksesta jää jälki ja olet mukana arvonnassa.

Tehy-sovelluksella

  • Lataa Tehy-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi ja salasanan.
  • Kun tarkistat tietosi, mene muokkaus-tilaan ja paina "Tallenna"-nappia. Näin tarkistuksesta jää jälki ja olet mukana arvonnassa.

 

Tehyn ammattiosastot ja luottamusmiehet aktivoivat syksyllä ja talvella tehyläisiä tulevaan neuvottelukierrokseen. Tehyssä on sisua -kampanja näkyy työpaikoilla lokakuusta helmikuuhun ja somessa avainsanalla #tehysisu.

 

Kampanja muistuttaa tehyläisiä ensi kevään työehtosopimusneuvotteluista ja joukkovoiman merkityksestä, kun alan työehdoista ja palkoista neuvotellaan. 


Ammattiosastosi arpoo jäsentietonsa tarkastaneiden kesken Ipad:in! 
Saamme arvonnan tiedon suoraan Tehyltä, joten sinun ei tarvitse ilmoittaa erikseen meille, etttä olet tarkastanut tietosi jäsenrekisteristä. Arvonnasta kannattaa muistutella myös työkavereita, sillä monelta heiltä puuttuu sähköpostiosoite jäsentiedoista. 
Luottamusmiehet toimittivat joulu-tammikuussa isoimpiin työpisteisiin Sisu- kampanjan materiaalia jäsenistön iloksi.


Terveisin ammattiosaston hallitus ja luottamusmiehet